×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=702' (OS errno 28 - No space left on device)

«Буковина» (U19) зіграла унічию в Тернополі

Четвер, 10 травня 2018 09:34

У шістнадцятому турі першолігової першості України (U19) чернівецька «Буковина» грала на виїзді з ДЮСШ (Тернопіль). Гра завершилася з нічийним рахунком 0:0. 

Матч прокоментував наставник буковинської команди Віталій Куниця. «З боку господарів була жорстка гра. Суперник діяв на межі фолу. Арбітр лояльно ставився до такої ситуації. На жаль, деякі наші гравці отримали мікротравми. У другому таймі нам вдалося створювати моменти. Зокрема, після удару Василя Гакмана м’яч влучив у поперечину. Ми перевірили нового гравця – крайнього нападника Юрія Боднара (1999 р.н.), який є нашим вихованцем, а також пройшов школу львівських «Карпат». Зрештою, ми розглядали матч як підготовку до фінальної частини змагань. Вона відбудеться 10-11 червня у Чернівцях», - зазначив Віталій Куниця. 

Склад «Буковини»: Костянтин Гуцул, Дмитро Постолакій (Давид Шутак, 70), Ілля Томнюк, Вячеслав Пилишатий, Валентин Рудич, Даніел Раулюк, Владислав Павлович, Вадим Бута, Василь Гакман, Юрій Боднар (Микола Ковальчук, 60), Александру – Васілє Мунтян. 

Результати інших матчів туру: 

«Ніка» (Івано-Франківськ) – МФА (Мукачеве) – 2:3

«Гірник» (Новояворівськ) – «Опір» (Львів) – 0:2

Прочитано 1040 раз

Читайте також