×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=752' (OS errno 28 - No space left on device)

Буковинські баскетболісти виграли турнір 3х3 у Хмельницькій області

П'ятниця, 18 серпня 2017 23:35

На спортивному майданчику дитячо-юнацького табору «Чайка» (с. Головченці, Хмельницька область) відбувся турнір з баскетболу 3х3 серед юнаків (U18). У змаганнях взяли участь 12 команд із Хмельницького, Хмельницької області та Чернівців.

Перше місце посів чернівецький колектив «Меблевий салон» (Ростислав Писанчин, Микита Цуркан, Олександр Радомський, Ніколас Мокрицький). На другій сходинці опинилася  команда «StarLife» із Чернівців (Богдан Писанчин, Андрій Козак, Олег Побережник, Альберт Білоусов). Трійку кращих замкнув колектив «Тигри» (Хмельницький). Четверте місце посів чернівецький «Ірбіс», за який виступали Юнона Ходан, Олег Бойчук, Артем Сімака та Єлизавета Водовоз.

Як зазначив тренер дитячих команд БК «StarLife» Геннадій Водовоз, зараз буковинські баскетболісти готуються до матчів ВЮБЛ (юнаки 2001 р.н. і молодші), яка стартує у другій половині вересня. Тренувальний збір буковинських гравців у сусідній області відбувається за сприяння Хмельницької обласної федерації баскетболу (президент – Денис Поворознюк). 

Прочитано 907 раз