×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=218' (OS errno 28 - No space left on device)

У Чернівцях проведуть «Меморіал Павла Сочнєва»

П'ятниця, 20 квітня 2018 23:53

У неділю, 22 серпня, на майданчику Чернівецької гімназії №4 відбудеться міні-футбольний турнір, присвячений пам'яті відомого фахівця Павла Сочнєва.

У змаганнях братимуть участь команди гравців 2001-2002 років народження – «ДЮСШ-1-Освіта», «ДЮСШ-1-Дружба», СДЮСШОР «Буковина» та РДЮСШ (Глибока). 

Календар матчів: 

12:00 – СДЮСШОР «Буковина» - «ДЮСШ-1-Дружба»

12:45 – «ДЮСШ-1-Освіта» - РДЮСШ (Глибока)

13:30 – Матч за третє місце

14:15 – Фінал 

Довідка «ЧС» 

Павло Сочнєв – випускник Ленінградського інституту фізичної культури ім. Лесгафта. У 1961 році Павло Дмитрович приїхав у Чернівці. Після приїзду на Буковину Павло Дмитрович почав працювати у футбольному клубі класу «Б» - «Авангард» (Чернівці). Потім його перевели на посаду старшого тренера груп підготовки молодих футболістів команди «Буковина». 

Павло Дмитрович був тренером на «Машзаводі», «Емальпосуді» у футбольному клубі «Лужани», інших колективах. Цікаво, що де б він не працював, його команди завжди були в обласному футболі на провідних ролях. 

У 1971 році Павла Сочнєва обрали головою Президії Федерації футболу обласного спортивного комітету та членом Президії Федерації футболу України. Був ювіляр і арбітром. Обслуговував поєдинки як на обласному, так і на республіканському рівнях. Він суддя республіканської категорії. 

Фахівець працює тренером-викладачем в дитячо-юнацькій спортивній школі №2. Сочнєв дав путівку в клуби майстрівського рівня Руслану Платону та Олександру Степанову. 

Прочитано 864 раз