×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=247' (OS errno 28 - No space left on device)

Велогонщики з Буковини здобули нагороди в Одесі

Середа, 25 квітня 2018 07:32

В Одесі відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту маунтенбайк.

У змаганнях взяли участь 98 спортсменів із 13 команд. 

На першому етапі чемпіонату України (ХСО) перше місце у командному заліку серед молодших юнаків перше місце посіли вихованці обласної ДЮСШ «Колосок» і обласної ШВСМ Богдан Чинчик, Данило Фетисов та Андрій Кушнірюк. В особистому заліку серед юнаків Богдан Кушнірюк став третім, а Богдан Чинчик посів другу сходинку серед молодших юнаків. 

На першому етапі чемпіонату України (крос- кантрі елімінатор) в командному заліку серед юніорів Володимир Жук, Олександр Михайлюк, Костянтин Довганчук, Євген Равлик посіли друге місце. А серед юнаків Богдан Кушнірюк та Ілля Русін стали третіми. У категорії молодші юнаки на другій сходинці опинилися Богдан Чинчик, Данило Фетисов та Андрій Кушнірюк. В особистому заліку Володимир Жук в категорії юніори посів третє місце, а Богдан Кушнірюк в категорії юнаки став другим. 

На чемпіонаті України (паралельний слалом) в командному заліку у категорії юніори Володимир Жук, Олександр Михайлюк, Костянтин Довганчук, Євген Равлик посіли друге місце.  Серед юнаків Богдан Кушнірюк та Ілля Русін стали третіми, У категорії молодші юнаки кращими стали Богдан Чинчик, Данило Фетисов та Андрій Кушнірюк. В особистому заліку в категорії чоловіки Сергій Гоменюк посів третє місце. У категорії юніори Костянтин Довганчук також став третім. Серед молодших юнаків Богдан Чинчик посів другу сходинку.

Прочитано 1251 раз