×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=702' (OS errno 28 - No space left on device)

Андрій Павелко - кандидат на посаду президента УАФ від Асоціації футболу Чернівецької області (ФОТО)

Понеділок, 07 червня 2021 07:17
Андрій Павелко - кандидат на посаду президента УАФ від Асоціації футболу Чернівецької області. Андрій Павелко - кандидат на посаду президента УАФ від Асоціації футболу Чернівецької області.

У конференц - залі готелю «Буковина» відбувся виконком Асоціації футболу області. 

Партнер рубрики — KOSTUMCHEK — Чоловічі костюми — бездоганний вигляд та висока якість

У заході взяли участь президент УАФ Андрій Павелко, президент федерації футболу Республіки Молдова Леонід Олейниченко, віце-президент УАФ, голова Асоціації футболу Чернівецької області Василь Орлецький та уславлений український футболіст, перший віце-президент УАФ Анатолій Демяненко.

ФУТБОЛ: ВИКОНКОМ АСОЦІАЦІЇ ФУТБОЛУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ (59 ФОТО)

ФУТБОЛ: ПРЕЗИДЕНТ УАФ АНДРІЙ ПАВЕЛКО ТА ЧЛЕНИ ВИКОНКОМА АФЧО НА СТАДІОНІ «БУКОВИНА» (31 ФОТО)

ФУТБОЛ: ПРЕЗИДЕНТ УАФ АНДРІЙ ПАВЕЛКО ТА ЧЛЕНИ ВИКОНКОМА АФЧО НА ВІДКРИТТІ «ХЕТ-ТРИК АРЕНИ» (197 ФОТО)

Немає опису.

Виконком АФЧО, зокрема, прийняв рішення висунути від Асоціації футболу Чернівецької області кандидатом на посаду президента УАФ Андрія Павелка відповідно до рішення Виконавчого комітету УАФ від 3 червня 2021 р. про скликання звітно-виборного ХХV Конгресу УАФ та його проведення 7 березня 2022 року в місті Дніпро.

Делегатами АФЧО на звітно-виборному Конгресі УАФ згідно рішення Виконкому АФЧО будуть голова АФЧО Василь Орлецький,  перший заступник голови АФЧО Сергій Задорожняк і Алан Плієв.

Відбулося також розширення ГС «АФЧО». Під час засідання Виконкому  у відповідності до поданих документів від ГО «Асоціація ветеранів футболу Чернівецької області», згідно Статуту ГС «АФЧО», вирішили прийняти у тимчасові асоційовані члени ГО «Асоціація ветеранів футболу Чернівецької області».

Немає опису.

Немає опису.

Після завершення роботи виконкому поважні гості відвідали спортивні споруди міста - стадіон «Буковина» та ФОК «Олімпія», а також взяли участь у відкритті «Хет-трик Арени».

Коментарі Андрія Павелка та Анатолія Демяненка - згодом.

Прочитано 711 раз

Читайте також