×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=716' (OS errno 28 - No space left on device)

Віктор Мглинець: «Ми граємо без нападу»

Понеділок, 12 листопада 2018 09:35
Віктор Мглинець: «Ми граємо без нападу» Віктор Мглинець: «Ми граємо без нападу»

Останній цьогорічний матч «Буковини» прокоментував її головний тренер Віктор Мглинець. 

«Підсумок матчу – незадовільний. Хоча у другому таймі виглядали непогано, однак без голів перемог немає. Звісно, якщо би нападник забив з п’яти метрів, то було б цікавіше. Були чудові моменти. Треба лише забити. Необхідно, напевно те, щоби захисники суперника забивали у власні ворота… Гравці «Калуша» перейшли центр поля та забили нам м’яч. Ми знаємо цю команду. Вона грає на контратаках. Нашим гравцям не вистачає досвіду, майстерності. 

На жаль, коли пропускаємо гол, то у нас опускаються руки. Ми практично не забиваємо голи. Якщо казати відверто, то у нас немає нападників. У першому колі півзахисники ще більш-менш десь, так би мовити, дихали. Були флангові проходи, простріли… А зараз ми граємо без нападу. Сподіваємося на те, що десь хтось випадково «вистрелить». Цього, на жаль, не відбувалося. 

Аналізуючи першу частину сезону скажу, що іспит ми не витримали. Нам не вистачає кількох досвідчених хлопців, які би стабілізували гру. Молоді притаманна нестабільність. Один матч він грає, а п’ять ігор ми його «шукаємо». Все, на жаль, закономірно. Те, що наша команда молода, то, напевно, єдиний плюс. Цього замало. На жаль, прогресують не всі. «Загубилися» ті гравці, які непогано виглядали на зборах та на старті сезону», - зазначив Віктор Мглинець.   

Нагадаємо, що у матчі сімнадцятого туру друголігової першості України чернівецька «Буковина» поступилася на виїзді ФК «Калуш» - 0:2.

Прочитано 760 раз

Читайте також