×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=702' (OS errno 28 - No space left on device)

Футзальний «Кубок енергетика» виграв «Металіст»

Середа, 02 січня 2019 23:16
Переможці змагань Переможці змагань Фото novod.info

У спортивному комплексі КУ «Новодністровська ДЮСШ» відбувся Міжнародний футзальний турнір «Кубок енергетика–2018».

Організатори турніру Новодністровська міська рада та відділ молоді і спорту за підтримки ГСО «Новодністровська міська федерація футболу». 

Як повідомляє novod.info, цього разу у турнірі взяли участь команди з Чернівецької, Хмельницької, Вінницької областей та Молдови. Згідно з жеребкуванням команди розподілили на дві групи: група 1: «Дністер» (Новодністровськ), ФК «Бричани» (Молдова), «Металіст» (Кельменці), МФК «Енергетик» (Вінниця) та ФК «Чернівці»,  група 2: «Тірас» (Новодністровськ), ФК «Купчінь» (Молдова), «Тріал - Т» (Вінниця), збірна України міських та сільських голів.

За підсумками ігор до півфінальної частини потрапили команди «Металіст» (Кельменці), МФК «Енергетик» (Вінниця), «Тірас» (Новодністровськ) та «Тріал - Т» (Вінниця).

У півфінальному матчі вінницький «Енергетик» здобув перемогу над командою «Тріал - Т». Програючи з розгромним результатом 3:0, футзалісти «Енергетика» зуміли зібратися, та, зрештою, вирвали у суперників перемогу з рахунком 4:3. У ще одному півфіналі кельменецький «Металіст» переміг команду «Тірас» (Новодністровськ) – 3:1. 

Основний час матчу за третє місце між «Тірасом» і «Тріал-Т» завершився з нічийним рахунком 4:4. У серії пенальті кращими стали гравці буковинської команди – 7:6. У фінальному поєдинкові «Металіст» переміг вінницький «Енергетик».

Кращі гравці турніру: 

Кращий бомбардир – Микола Рябий («Металіст»)

Кращий гравець – Дмитро Давидний («Металіст»)

Кращий воротар – Богдан Рудак («Металіст») 

Усі призери отримали кубки, медалі та грошову винагороду (1 місце – 7000 грн., 2 – 5000, 3 – 3000).

Прочитано 1764 раз