×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=85' (OS errno 28 - No space left on device)

Боксери клубу «Колізей» здобули нагороди міжнародного турніру в Естонії

Неділя, 21 квітня 2019 18:35
Буковинські призери змагань Буковинські призери змагань

У місті Маарду (Естонія) відбувся 40-ий Міжнародний турнір з боксу, присвячений пам’яті Олександра Баранова.

У змаганнях взяли участь 124 спортсмени, які представляли Естонію, Литву (Паневежис, Клайпеда), Латвію (Рига, Юрмала, Даугавпілс, Єлгава, Олайне), Фінляндію, Білорусь (Мінськ, Могильов, Вітебськ), Україну (Чернівці), Німеччину, Вірменію та Росію. 

В Естонії нашу державу представляли боксери чернівецького клубу «Колізей». Переможцями змагань стали Валентин Надвірняк (2004 р.н., 66 кг) та Ілля Сіньков (2001 р.н., 81 кг). 

Срібні нагороди в активі Олександра Клима (2009 р.н., 36 кг), Ігоря Милинка (2008 р.н., 32 кг), Єгора Кісіліці (2007 р.н., 40 кг), Віталія Гінчака (2004 р.н., 52 кг) та Марка Мельника (2004 р.н., 63 кг). У фіналі Ігор Милинко зустрівся з представником Росії. Наш земляк домінував у вирішальному двобої, однак перемогу віддали суперникові. Ігор отримав нагороду «За кращий бій». Щодо Віталія Гінчака, то він у фіналі поступився вірменському боксерові – 1:2. Віталію вручили приз «За волю до перемоги». Тренують буковинських призерів Едуард Погодін, Олександр Погодін і Вадим Гойтенюк. 

«На цьому турнірі ми змагалися вчетверте. Бачимо те, як розвивається турнір, стає потужнішим. Це відбувається завдяки плідній праці тренера, активній людині Євгенові Головачу та його команді. Дякую усім тим, хто підтримує турнір та розвиває його. Ми ж готуємося до міжнародного турніру «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних», який відбуватиметься 9-12 травня у Чернівцях», - зазначив Олександр Погодін.

 

Прочитано 945 раз