×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=699' (OS errno 28 - No space left on device)

Володимир Ковалюк: «У нас завжди були принципові матчі з «Буковиною» (ВІДЕО)

Неділя, 10 вересня 2017 23:24

Гру «Буковина» - «Прикарпаття» (1:2) прокоментував головний тренер гостей Володимир Ковалюк.

«Ви чудово бачили, що була хороша гра. Зустрілися представники двох сусідніх областей. У нас завжди були принципові матчі з «Буковиною». У першому таймі гра у нас виходила. Нібито грали першим номером. Усе було гаразд. Вигравали 2:0. Виконували на 45 хвилині штрафний, який призвів до голу у наші ворота.

Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з матчу Буковина — Прикарпаття.

У перерві сказав футболістам, що треба грати серйозно. Нам треба результат, бо ми боремося за вихід у першу лігу. Ми не повинні пропускати такі «дитячі» голи. У другому таймі команда грала дуже погано. З іншого боку – молодці, що вистояла. Була заслужена друга жовта картка. Я нічого не маю проти суддівства. Червона картка… Ми залишилися у меншості. 

Результатом я задоволений, бо вивезли з Чернівців очки. Знаю, що команда «Буковина» не програвала чотири матчі поспіль. Приємно, однак нам є над чим працювати. Я незадоволений деякими футболістами. Ви знаєте, що у нас  є кращий бомбардир минулого сезону Ігор Худобяк. При рахункові 2:1 він вийшов сам на сам із воротарем… Якщо би він забив, то не було би у нас ані червоної картки, ані травми. Думаю, що ми би спокійно довели гру до логічного завершення. Вийшло так, що ми помучилися та, напевно потренувалися перед матчем із «Карпатами»», - зазначив Володимир Ковалюк.

Прочитано 804 раз