×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=753' (OS errno 28 - No space left on device)

Буковинському футболістові Олександрові Крохмалюку – 35 !

Вівторок, 06 червня 2023 10:02
Олександр Крохмалюк. Олександр Крохмалюк.

6 червня виповнюється 35 років буковинському футболістові Олександрові Крохмалюку.

Олександр виступав за команди ФК «Борщів» (Тернопільської області) та Чернівецького національного університету під орудою Миколи Осадця.

У 2006-2007 роках Олександр захищав кольори чернівецької «Буковини», за яку провів 37 офіційних матчів. Півзахисник також виступав за інші професійні команди - «Єдність» (Плиски), ЦСКА (Київ), «Верес» (Рівне), «Десна» (Чернігів), «Енергетик» (Бурштин), «Зірка» (Кіровоград, нині - Кропивницький).

У 2009 році Олександр у складі студентської збірної України переміг на Всесвітній Універсіаді та отримав звання «майстер спорту міжнародного класу».

Олександр Крохмалюк вдало грав на аматорському рівні за колективи «Карпати» (Коломия), «КРОНО-Карпати» (Брошнів-Осада), «Підгір'я» (Сторожинець), ФК «Волока», «Університет» (Чернівці), «Фазенда» (Чернівці).

Вітаємо Олександра Крохмалюка з Днем народження. Бажаємо щастя, здоров’я, нових життєвих здобутків та мирного неба над головою.

Якщо Ви бажаєте окремо привітати від себе особисто, сім'ї, друзів, команди або трудового колективу людину, яка пов'язана зі спортом, з:

  • днем народження;
  • одруженням чи ювілеєм цієї визначної події;
  • народженням дитини;
  • отриманням нагороди, закінченням навчального закладу та іншим,

звертайтеся до головного редактора сайту «Чернівці Спорт» Олексія Мамчука.

Прочитано 10755 раз

Читайте також