×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=768' (OS errno 28 - No space left on device)

Буковинському футболістові Володимиру Найку - 35

Вівторок, 17 січня 2023 12:26
Володимир Найко. Володимир Найко.

17 січня виповнюється 35 років досвідченому буковинському футболістові Володимиру Найку.

Володимир Найко розпочав займатися футболом у СДЮСШ «Буковина» (тренер - Олексій Дашкевич). У Чернівцях Володимир тренувався до 8 класу. Потім наш земляк поїхав на оглядини в академію київського «Динамо». У динамівській школі імені Валерія Лобановського Володимир Найко займався три роки. У дитячо – юнацькій футбольній лізі України виступав за київські команди «Локомотив - МСМ-ОМІКС» і «Динамо» (59 матчів, 3 голи). У 2005 – 2007 роках Володимир виступав у другій лізі за команду «Динамо – 3» (Київ).

У другій половині 2007 року буковинець виступав у дублюючому складі луганської «Зорі», де зіграв 10 матчів. Згодом Володимир грав за колективи «Нафком» (Бровари) та «Нива» (Вінниця).

За чернівецьку «Буковину» Володимир Найко грав у 2012-2013, 2014-2015, 2016-2018 роках (84 матчі, 3 голи). У футбольному житті Володимира були також виступи за «Миколаїв», а також аматорські команди Чернівецької області «Волока» та УСК «Довбуш» (Чернівці).

Вітаємо Володимира Найка з Днем народження. Бажаємо щастя, здоров’я, нових здобутків на футбольній ниві та мирного неба над головою.

Якщо Ви бажаєте окремо привітати від себе особисто, сім'ї, друзів, команди або трудового колективу людину, яка пов'язана зі спортом, з:

  • днем народження;
  • одруженням чи ювілеєм цієї визначної події;
  • народженням дитини;
  • отриманням нагороди, закінченням навчального закладу та іншим,

звертайтеся до головного редактора сайту «Чернівці Спорт» Олексія Мамчука.

Прочитано 15229 раз

Читайте також