×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=736' (OS errno 28 - No space left on device)

«Буковина U19» перемогла «Агрониву»

Четвер, 21 лютого 2019 17:55
«Буковина U19» перемогла «Агрониву» «Буковина U19» перемогла «Агрониву» Фото facebook.com/prykarpattia/

На футбольному «Кубку міського голови – 2019», який відбувається у Івано-Франківську, зіграно матчі «втішного фіналу» за 5-8 місця.

Піцерія-ресторан італійскої кухні «Al Vesuvio» (Чернівці)

За рішенням чернівецького клубу, на цій стадії змагань грає «Буковина U19». 21 лютого команда Сергія Гамаля перемогла колектив  «Агронива» (Чортківський район Тернопільської області) – 3:0. Наші земляки забивали у другому таймі. Спочатку відзначився Даніел Раулюк (65 хвилина), а згодом дубль оформив Василь Гакман (77,79).

«У першому таймі була важка гра. Моменти були як у нас, так і у суперників. У другій половині зустрічі нам вдалося домінувати за рахунок функціональної підготовки. Ми добре переходили з оборони в атаку. Нам вдалося забити тричі. І у нас були ще можливості засмутити суперника», - сказав Сергій Гамаль. 

У іншому матчі ігрового дня зустрілися івано-франківські команди «Прикарпаття U19» та «Ніка-05 U19». Основний час матчу завершився з рахунком 1:1. У серії післяматчевих пенальті кращими стали гравці «Ніки-05 U19» - 4:3.

Склад «Буковини U19»: Гуцул, Постолакій, Томнюк, Кузик (Павлович), Шихайлов (Букатар), Гакман (А. Рябий), Фрунчак, Раулюк, Квасниця (Д. Рябий), Бута (Шутак), Ватаманюк (Придрик).

 

Прочитано 2258 раз