×

Попередження

Помилка завантаження модуля Error writing file '[TMP]/MYfd=754' (OS errno 28 - No space left on device)

Баскетболістки трьох областей України зіграли на «Першому Проліску» у Мамаївцях (+ 4 ВІДЕО, ФОТО)

Понеділок, 11 березня 2019 09:28
Баскетболістки трьох областей України зіграли на «Першому Проліску» у Мамаївцях Баскетболістки трьох областей України зіграли на «Першому Проліску» у Мамаївцях

У Мамаївцях Кіцманського району Чернівецької області провели міжобласний турнір з баскетболу серед команд дівчат 2006-2007 років народження  – «Перший Пролісок».

На Буковині змагалися колективи БК «Кобри» (Мамаївці, Чернівецька область), «СЗОШ №22 – StarLife» (Чернівці), «Едельвейс» (Хмельницький), ДЮСШ (Кам'янець-Подільський) та ОДЮСШ (Івано-Франківськ). 

У турнірі, який проводили за коловою системою, домінувала команда ОДЮСШ (Івано-Франківськ). Підопічні досвідченого фахівця, заслуженого тренера України Аїди Євтушенко здобули перемоги в усіх чотирьох матчах. Представниці сусідньої області перемогли колективи БК «Кобри» - 61:35, «СЗОШ №22 – StarLife» - 64:48, «Едельвейс» - 64:18 та ДЮСШ (Кам'янець-Подільський) – 65:35.

Дві буковинські команди «СЗОШ №22 – StarLife» (Чернівці, тренер – Руслан Чехімський) та «Кобри» (Мамаївці, тренер – Сніжана Крицька) набрали по 6 очок. Підопічні Руслана Чехімського стали другими завдяки перемозі над «Кобрами» в очній зустрічі. До речі, матч «Кобри» - «СЗОШ №22 – StarLife» став першим на турнірі. Гра пройшла у безкомпромісній боротьбі, а «СЗОШ №22 – StarLife» зумів перемогти команду «Кобри» в овертаймі – 56:54. В активі чернівецького колективу також перемоги над командою «Едельвейс» (Хмельницький) – 53:47.   

Господарі турніру – «Кобри» з Мамаївців стали третіми. Представниці Кіцманського району переграли «Едельвейс» із Хмельницького (56:46) та ДЮСШ (Камянець-Подільський) – 56:45. 

Кращими гравцями у командах – призерах стали: Марія Євтушенко (ОДЮСШ, Івано-Франківськ), Ольга Ковальчук («СЗОШ №22 – StarLife», Чернівці) та Анастасія Ніколайчук («Кобри», Мамаївці). 

Треба також відзначити роботу суддів турніру – Володимира Мизюка, Петра Бежана та Геннадія Водовоза. 

Турнір відбувся за сприяння Мамаївської ОТГ. Приємно, що великий внесок у розвиток спорту Мамаївської ОТГ робить її голова Наталія Катрюк. До речі, під керівництвом Наталії Миколаївни працює колишній футболіст чернівецької «Буковини» Роман Дорош, який відповідає за розвиток спорту у Мамаївській ОТГ та посприяв організації цього турніру. 

Спонсором турніру став депутат Чернівецької обласної ради Андрій Маковей. Андрій Дмитрович вже тривалий час підпримує буковинський баскетбол. За словами Андрія Маковея, він і надалі підтримуватиме популярний вид спорту.

Баскетбол: «Перший Пролісок-2019». «СЗОШ №22-StarLife» — «Едельвейс» (Хмельницький) 53:47 (Фоторепортаж)

Баскетбол: «Перший Пролісок-2019». ОДЮСШ (Івано-Франківськ) — БК «Кобри» (Мамаївці) 61:35 (Фоторепортаж)

Баскетбол: «Перший Пролісок-2019». Нагородження (Фоторепортаж)

Учасникам турніру вручили Кубки, медалі, грамоти та баскетбольні м’ячі. 

Підсумкове турнірне становище:

  1. ОДЮСШ (Івано-Франківськ) – 8 очок (4 матчі)
  2. «СЗОШ №22 – StarLife» (Чернівці) – 6 (4)
  3. «Кобри» (Мамаївці) – 6 (4)
  4. «Едельвейс» (Хмельницький) – 5 (4)
  5. ДЮСШ (Кам'янець-Подільський) – 5 (4) 

Прочитано 1390 раз